POSZUKIWANI SOŁ MACZ
Streszczenie:
Rodzina Sheridan Jr. jest uznana za nieszkodliwych dziwaków, którzy są wykluczeni przez świat z życia, tak. Dorobiła się hajsu przez sprawy nielegalne, ale porzuciła je dla firmy odzieżowej Heaven's Sake. Matka zginęła przez Huragany, a ojciec zajął się swoją rozpaczą, a oficjalnym dziedzicem firmy, posiadłości etc. jest Tim, który urządza wieczorki herbaciane dla zmyślonych przyjaciół.
Do historii potrzebny mi:<3
Lokaj!Pragnęłabym, żeby osobnik ten był niczym cień Tima, od zawsze i wszędzie. Został on
przygarnięty przez jego rodziców z ulicy/domu dziecka/cokolwiek, był także traktowany
najlepiej ze służby, niczym przyrodni braciszek. Chciałabym, żeby miał
wiedzę na temat zarządzania firmą i itp., wiadomo, to co oficjalny dziedzic Tim potrafi, a może nawet więcej. Oficjalnie, jest trzeci z kolei hierarchii w rodzinie (pierwszy ojciec, drugi Tim, trzeci ty), trzyma także pieczę nad pozostałą służbą.
Czy przyrodni braciszek, niańka Timmy'ego sam ostrzy ząbki na firmę, a może uważa, że z krwią nie wygra, więc stara się zmanipulować mojego synka? Czy może ma dobre serce i pragnie dać oparcie rodzinie Sheridan Jr.? A może jeszcze coś innego!
To wszystko zależy od ciebie!No, z wyjątkiem tego, żeby był
starszy, tak 21-26 lat.
<3
Narzeczona:
Niestety, przychodzi taka przykra pora, że narzeczona panu z Elity jest potrzebna. Możesz być nią od jakiegoś czasu, teraz, a nawet w przyszłości - pewne jest, że raczej nie będzie słodkich uniesień, dzikiej chuci, a pływanie łodzią w świetle księżycach zliczyć na palcach. Dla Timiego będzie to przykry obowiązek, ale panienka może liczyć na miłe słówka, a potem odrzucenie, słodycz i gorzkie momenty.
Fajnie byłoby, gdyby panienka była bogata (z Elity) i nie starsza niż dwa lata od Tima. Najniższego progu nie ma, wszak różnie to w życiu bywa, nawet pięciolatka mogła zostać mu powierzona dla korzyści rodziny Sheridan Jr.
<3
Reszta służby:
OgrodnikPokojówkaKucharzStrażnicy/ochroniarzeLiczę, że wiecie, jakie trzeba mieć umiejętności na to stanowisko. To, czy jesteście od początku/jakiegoś czasu/nowo-przyjęci jest dla mnie kwestią dowolną.
<3
Była służka, baba z HuraganuW historii mam zabójczyni matki Tima, którą znaleziono martwą w łóżku. Także jest ona sprawczynią blizny po wylaniu wrzątku na moją postać, ale to wcześniej - chcący, niechcący, twój wybór. Tak czy siak, kobieta zniknęła wraz z zabójstwem, od którego minęło już czternaście lat.
Co dalej? Do ustalenia!
Wymagania:- Cóż, granie. Chciałabym, żeby zgłosiły się osoby, którym nie zależy na zwykłym, ładnym dodatku do postaci.
- Dystans do gry. Nigdy nie mam planów, a wszystko jest raczej spontanem. Użytkowniku, jeśli będziesz miał problem dlatego, bo moja postać nazwała twoją durniem lub zaatakowała ją widelcem - nie zgłaszaj się!
- Zagwarantowany pokoik w posiadłości Sheridan Jr! Nie dotyczy narzeczonej.
- Pliska, niech chociaż kilka osób nie będzie planowało pozbycia się mnie, czy zdradzić przy pierwszej lub drugiej fabule.
- Jeśli coś jest niejasne, bo nie lubię pisać ogłoszeń, proszę o zapytajkę na PW.
- Także proszę się zgłaszać na PW.
aktualne/
nieaktualne/
rezerwacja